Találkozzunk a Miskolci Egyetemen személyesen vagy az online térben, február 4-én!

2022. február 4., 10:00

Talent Speed Dating a Foundation szervezésében a hozzád hasonló szakértőkkel találkozhatsz február 4-én az online térben.

 

A Foundation a bank és technológiai szektor legjobb tulajdonságait ötvözi és modernizálja a bankszférát, a Magyar Bankholding támogatásával.  Csatlakozz hozzánk, ha szívesen formálnád a jövő bankját a legújabb technológiák segítségével. Találkozz szakértő csapatunk tagjaival a termékfejlesztés, innovációs és fejlesztői területekről és ismerj meg minket jobban!

 

Az eseményről

Az egy napos rendezvényen hozzád hasonló szakértőkkel találkozhatsz. A céljuk, hogy megismerhessenek mindenkit, akit érdekel hogyan épül a jövő bankja és bemutathassák szervezetük működését.

Izgalmasan hangzik?

Találkozzunk a Miskolci Egyetemen személyesen vagy az online térben, február 4-én!

 

Kik vagyunk mi?

A Foundationnél a bankszféra átalakításán dolgozunk a bank és technológiai szektor legjobb módszertanai és szakértői segítségével. Magyarország vezető pénzügyi vállalataként, a rohamosan növekvő ügyfélbázisunk mellett, egy teljesen új szervezetet építünk. Ha többet szeretnél megtudni, látogass el web- vagy LinkedIn oldalunkra. 

 

Mi is az a Talent Speed Dating?

Egy csodálatos barátság kezdete. 

A nap célja, hogy találkozhass szakértőinkkel, mi pedig megismerhessük potenciális új partnereket. Fejlesztőkkel, termékfejlesztőkkel, designerekkel, agilis és innovációs szakértőkkel tölthetsz 15-15 percet, hogy kicsit jobban beleláthass a Foundation működésébe.

 

Agenda

 
Foglald le a 15 perces beszélgetéseket itt.