Microsoft Imagine Academy

2017. október 30.

A számítástudomány, az adattudomány, az IT-infrastruktúra és az irodai alkalmazások használata területén kínál naprakész tanterveket és erőforrásokat a diákok és oktatók Microsoft termékekkel és technológiákkal kapcsolatos képzéséhez és képesítéséhez a Microsoft Imagine Academy. 

Az egyetemünkön mostantól ingyenesen elérhető Microsoft Imagine Academy a képzés összes tananyagát és segédanyagát tartalmazza. Ezeknek elsajátítását követően az érdeklődőknek lehetőségük van a Microsoft Imagine Academy-n felhasználható vizsga-vochert igényelni.

Intézményünkben Wágner György (wagner@iit.uni-miskolc.hu) rendelkezik rendszeradminisztrátori jogosultsággal, kérjük az oktató kollégákat, hogy a felülethez szükséges hozzáférésért őt keressék. Ezt követően a hozzáférésben részesített oktatóknak áll módjában a hallgatóknak jogosultságot adni a tananyag használatához.

Az ingyenes hozzáférést a Microsoft Imagine Academy tananyagához a „Programozd a jövőd!” – GINOP-3.1.1-VEKOP-15-2016-00001 az „Oktatási intézmények és IKT vállalkozások közötti együttműködés ösztönzése és támogatása” kormányzati projekt biztosítja egyetemünk hallgatói és oktatói számára.

A Microsoft Imagine Academy magyar nyelvű honlapja ITT érhető el.