Középiskolásokkal és kiállítókkal telt meg a Díszaula a Nyílt Napon

2017. december 6.

A Rádió1-en folytatott intenzív reklámkampánynak is köszönhetően 2017. november 30-án és december 1-én a korábbi években megszokottnál is nagyobb tömeg tolongott a Miskolci Egyetem Nyílt Napján. A középiskolások nem csak az észak-magyarországi régióból érkeztek, többen jöttek Budapestről, de Szentesről, Győrből és Szombathelyről is volt látogató.

 

Nem csak a kari előadásokat övezte igen szép érdeklődés, de sokan vettek részt a labortúrákon is, és a sztárvendégek is nagy siker arattak, a Sebestyén Balázzsal folytatott beszélgetés során például csordultig telt a III. előadó, többen be sem jutottak az eseményre.

 
Idén a Rádió1 is kitelepült az eseményre, a résztvevők élőben kérhették a kedvenc zeneszámukat, a zenefolyam közben pedig a Nyílt Nap résztvevőivel készített beszélgetéseket sugárzott az ország vezető rádiója.
 
A nap végén a már hagyományos tombolán tableteket és más, hasonlóan értékes tárgynyereményeket sorsoltak ki a szervezők a jelenlévők között, akik az okostelefonukra telepített applikáció segítségével a Kahoot! online feleletválasztós kvízjátékban is összemérhették a Nyílt Napon szerzett ismereteiket.