Hallgatói Információs Zsebkönyv

2014. szeptember 10.

A kiadvány hasznos információkat tartalmaz a Miskolci Egyetemről és Miskolc városáról, leíró jellegű tájékoztatást ad a tanulmányi és vizsgaügyekről, az ösztöndíjakról és más támogatásokról, valamint a fizetendő díjakról és térítésekről. Megtalálható a kiadványban egy rövid egyetemi útmutató, az előadó- és tantermek fellelhetősége, a tanulmányi időbeosztás, egy kalendárium, emellett kitölthető órarendek, a fontosabb elérhetőségek és menetrendek, valamint az egyetem és a város térképe. A zsebkönyv bemutatja a selmeci hagyományokat, a hallgatói érdekképviseleti szervezeteket és a hallgatói öntevékeny csoportokat.

Reményeink szerint a Hallgatói Információs Zsebkönyv nemcsak az első éveseknek segít eligazodni az egyetemen, hanem egész tanéven át hasznos segítséget nyújthat minden egyetemi hallgatónak.

A zsebkönyvet a hallgatók átvehetik a kari HÖK képviselőjüktől vagy megtalálják a Diák Irodában és a bejáratoknál.

Ha a kiadványunkkal kapcsolatban bármilyen észrevételed, javaslatod van, azt igyekszünk a jövő évi zsebkönyv elkészítésekor figyelembe venni. Kérjük, ezekkel fordulj hozzánk bizalommal a diakiroda@uni-miskolc.hu címen, vagy személyesen a Diák Irodában.
A 2014/2015-ös tanévhez sok sikert kívánunk!