Interaktív Online Nyílt Nap Ördög Nórával

2021. február 2.

Az idei tanévben sajnos nem volt lehetőségetek arra, hogy személyesen is ellátogassatok az ország legszebb campusára. A járványhelyzethez alkalmazkodva idén több online nyílt napot tartottunk a Miskolci Egyetemen, amik keretén belül megismerkedhettetek a campussal, képzéseinkkel és az egyetem által kínált lehetőségekkel. 

Az októberi adás alatt az egyetem vezetői mutatták be, hogy több, mint 300 képzés közül tudsz választani. Decemberben pedig jelenlegi hallgatóink meséltek arról az időszakról, amikor még ők is a Ti helyetekben, pályaválasztás előtt voltak. Megtudhattátok, ők miért a Miskolci Egyetemet választották, és azóta milyen a hallgatói életük.

Az utolsó Interaktív Online Nyílt Napot január 21-én tartottuk meg, melyen az ország egyik legjobb műsorvezetője, Ördög Nóra volt a házigazda. Az élő adás során vlogok formájában hallgatóink mutatták be a campus és a karok sokszínűségét. 

Ha lemaradtál volna az élő adásokról, az egyetem Facebook és Youtube csatornáján bármikor visszanézheted. Hozz Te is jó döntést! Jelentkezz február 15-ig a Miskolci Egyetemre!

Ne feledd: a Miskolci Egyetem - a legjobb választásod!