Kihirdették "A Miskolci Egyetem megújulásáért, stratégiája és jövőképe megalkotásáért" c. pályázat eredményét

2021. március 22.

A Miskolci Egyetemet fenntartó Universitas Miskolcinensis Alapítvány Kuratóriuma pályázatot hirdetett és közös gondolkodásra hívta az egyetem hallgatóit annak érdekében, hogy az egyetem, az alapítvány és a hallgatók közösen alakíthassák ki a Miskolci Egyetem középtávú (5-10 éves) intézményfejlesztési tervét, amely összefoglalja az előttünk álló időszak legfontosabb fejlesztési irányait az oktatás, a kutatás, a nemzetközi vonatkozások, a harmadik misszió, a társadalmi és céges kapcsolatok, az egyetemi szolgáltatások, a hallgatói élet, a lakhatás, a sport, valamint a kommunikáció területén.

Ezen munkában vehetett részt egyetemünk bármely hallgatója véleményével, javaslatával, ötleteivel. A legjobb hallgatói pályamunkákban szereplő javaslatokat, ötleteket az egyetem vezetése beépíti a következő időszak fejlesztési irányait meghatározó intézményfejlesztési tervébe. 

A beérkezett pályaműveket öttagú szakmai zsűri értékelte. A pályázat eredménye:

Arany oklevélben részesült:

Rodríguez Páez Xiomara és Valadez Vergara Rafael: Proposal for the Renewal, Strategy and Vision of the University of Miskolc - Medium-Term Strategy for the Years 2021 to 2026. 

Ezüst oklevélben részesült:

Nitin Kumar Tyagi, Kriti Garg és Vishant Pratap Singh: Strategic Plan (2021-2025) for University of Miskolc

Bronz oklevélben részesült:

Nagy Kincső Lilla: FUTURE WITHOUT LIMITS: INNOVATIVE IDEAS THAT WOULD LEAD THE UNIVERSITY OF MISKOLC TO THE TOP

Bronz oklevélben részesült:

Menyhért József: Együtt a Miskolci Egyetemért

Bronz oklevélben részesült:

Kiss Gergely: Új lendületben a Miskolci Egyetem

Különdíj I.:

Kaposvári László: Tradíció és innováció, avagy hagyomány és megújulás - A Miskolci Egyetem középtávú stratégiája és jövőképe 2021-2025.

Különdíj II.

Dombi Balázs Sándor: Az egyetem jövője a jövő egyeteme