10. alkalommal rendezték meg a Logisztika Napját

2021. április 19.

A Magyar Logisztikai Beszerzési és Készletezési Társaság 2021. április 15-én 10. alkalommal rendezte meg a Logisztika Napját. Az esemény alkalmából a Társaság Logisztika 4.0 tagozata konferenciát tartott, amelyet a Miskolci Egyetem Logisztikai Intézete, a Terplán Zénó Szakkollégium és a több mint 10 külföldi egyetem részvételével megvalósuló ProdLOG projekt is támogatott.

A rendezvényen Dr. habil. Tamás Péter intézetigazgató egyetemi docens, valamint Prof. Dr. Illés Béla egyetemi tanár köszöntötte a megjelenteket, majd a szakmai előadásokat jelentős érdeklődés mellett angol és magyar nyelvű szekciókban tartották meg. Az idegennyelvű szekcióban a Miskolci Egyetem Logisztikai Intézetének 9 fiatal kutatója, a magyar nyelvű szekcióban pedig 9 ipari partner ismertette Ipar 4.0 elképzeléseit a logisztika területén.

A rendezvényen a Logisztika Napja alkalmából a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség felkérésére előadást tartott a Miskolci Egyetem Logisztikai Intézetének igazgatója, melyen ismertette a Miskolci Egyetem által újonnan létrehozott, 2021. szeptemberben induló Logisztikai csomagolásfejlesztő szakmérnök képzés koncepcióját, valamint a logisztika oktatásának és kutatásának fejlesztési irányvonalait.

Az online tartott rendezvényen készült fotók: