Tehetségmentorokat és -mentoráltakat keres a HÖOK

2021. szeptember 29.

A 2021/2022-es tanévben is folytatódik a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának Tehetségmentor programja. A HÖOK által létrehozott hálózat összekapcsolja a tehetséggondozás szereplőit - a felsőoktatási intézményeket és azok tehetséggondozási programjait, az OTDK-t, a kari TDK-kat, szakkollégiumokat - az elsőéves hallgatókkal. A kortárssegítésen alapuló rendszerben a tehetséges hallgatók szakmai előmenetelét a jövőben az oktatók és a tudományos munkatársak mellett Tehetségmentorok is segítik.

Ilyen mentornak várunk most Téged is! Hogyan lehetsz mentor? A részleteket megtudhatod ITT!

A Tehetségmentor Program centrumában azok a tehetséges hallgatók állnak, akiket már a középiskolában felfedeznek, és akiket a jövőben a Programnak köszönhetően az oktatók és a kutatók mellett kortárs mentorok is segítenek a felsőoktatásba történő beilleszkedésben és tehetségük kibontakoztatásában. A program célja, hogy mentorok segítsék ezeket a fiatalokat a középiskolától egészen a doktori képzésig.

Úgy érzed, hogy még jobban ki tudnád bontakoztatni a tehetséged, ha mentorok segítenének ebben? Jelentkezz mentoráltnak! A részleteket megtudhatod ITT!