Hölgyeim! Itt egy új lehetőség – közéleti vezetőképző program indul Önöknek!

2021. október 18.

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) ismételten meghirdette népszerű kurzusát, a Női Közéleti Vezetőképző Programot. A 6-7 hónapos ingyenes képzést olyan 18–36 év közötti, magyar és angol nyelvtudással rendelkező hölgyek számára kínálják, akik ambíciót éreznek a közéleti szerepvállalásra.

A program három évvel ezelőtti elindítását az ösztönözte, hogy miközben a nők munkaerő-piaci helyzete javult, a vezetői munkakörökben a nemek közötti esélyegyenlőség még mindig nem teljeskörűen jött létre, a nők a közéleti szerepvállalásban pedig kifejezetten alul reprezentáltak.

Az MCC éppen ezért keresi és karolja fel azokat a tehetséges fiatal hölgyeket, akik ambíciót éreznek magukban a közéleti szerepvállalásra, tenni szeretnének szűkebb és tágabb környezetükért, és elkötelezettek közösségük jövőjének jobbra fordításában.

Az oktatás hagyományos formái mellett ebben a programban is a készségfejlesztésre és a gyakorlati tapasztalatszerzésre helyezzük a hangsúlyt. A résztvevőknek projektfeladatokat kell megoldaniuk, elismert magyar és külföldi vezetőkkel, szakemberekkel és politikusokkal találkozhatnak.

A képzési programra 2021. október 23-ig lehet jelentkezni. 

 

Részletek és jelentkezés ezen a linkeken. https://mcc.hu/noi-kozeleti-vezetokepzo-jelentkezes