Sokat ér, sokat érhet a véleményed!

2021. október 20.

A PwC Magyarország független kutatása arra keresi a választ, hogy akár egyetemistaként, pályakezdőként, vagy tapasztalattal rendelkező munkavállalóként milyen számodra az ideális munkahely! Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozik most a Miskolci Egyetem is. Véleményed most Te is elmondhatod!

Miért éri meg részt venni a felmérésben? A kitöltés végén azonnali visszajelzést kapsz a saját preferencia profilodról, mely segít reálisan végiggondolnod (leendő) munkahelyeddel szembeni elvárásaidat, ezáltal hasznos információkhoz juthatsz, amelyek segítségül szolgálhatnak számodra a karriertervezés, vagy éppen egy állásinterjú során.

Ezen felül a kitöltésed alapján a vállalatok pontosabb képet kaphatnak arról, melyek azok a szempontok, amik igazán fontosak a munkavállalók számára akkor, amikor munkahelyet választanak.

Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy hosszabb távon a vállalatok a meglévő, új vagy jövőbeli munkatársaik igényei szerint formálhassák át a munkafolyamatokat, valamint a munkahelyi légkört. A kitöltéssel emellett részt vehetsz nyereményjátékunkban is, ahol egy bruttó 1.000.000 forint értékű utazást nyerhetsz!

Mi a teendőd?

Az online kérdőív bármilyen eszközön kitölthető, és hozzávetőlegesen 10-12 percet vesz igénybe. A felmérés során olyan juttatási elemekről is kikérjük a véleményedet, mint a fizetés, a karrier, a személyes fejlődés, a rugalmas munkarend, vagy éppen a home office lehetősége.

A felmérés anonim, ezért arra kérünk, válaszadáskor légy őszinte! A felmérést kitöltheted magyar és angol nyelven, ezt a kérdőív második oldalán van lehetőséged kiválasztani.

 

A Miskolci Egyetem hallgatói ITT érhetik el a kérdőívet.