Van 15 perced? Segíts, ha tudsz!

2021. november 2.

A Felsőoktatási Tanácsadás Egyesület képviseletében egy országos kutatást végeznek, amelynek célja, hogy képet kapjanak a magyar felsőoktatásban tanuló, aktív státuszú hallgatók pszichés jóllétéről, feltérképezve az esetleges lelki nehézségeiket és személyes erőforrásaikat.

 

A kapott válaszok lehetővé teszik a szervezők száméra, hogy fejlesszék a hallgatók számára térítésmentesen elérhető pszichológiai szolgáltatásokat, és egyúttal fel tudják hívni a döntéshozók figyelmét azokra a területekre, amelyek a meglévőnél nagyobb támogatást igényelnek.

Ennek érdekében azzal a kéréssel fordulnak most hozzád, hogy töltsd ki az alábbi kérdőívünket, hogy a Te és hallgatótársaid igényeinek megfelelő komplex pszichológiai, életvezetési, tanulástámogatási szolgáltatásokat fejleszthessenek.

Ezen a linken elérhető kérdőív kitöltésével hozzájárulsz ahhoz, hogy a jövendőbeli hallgatók is hatékonyabb támogatást kaphassanak.

A kutatásban való részvétel teljesen önkéntes és anonim, a folyamat során nem vagy azonosítható. A kitöltés kb. 15 percet vesz igénybe.

(Kutatásetikai engedély szám: 2021/357)

Megköszönjük, ha részvételeddel segíted, hogy valós kép rajzolódjon ki az egyetemi hallgatók mentális állapotáról.