Miskolci Egyetemi Nyílt Napok

2021. december 6.

2021. december 09-én és 10-én újra megnyitja kapuit a Miskolci Egyetem a középiskolás diákok és szüleik előtt.

A két nap során az érdeklődők nem csak az egyetem által kínált képzéseket ismerhetik meg, de megtekinthetik a laborjainkat, beülhetnek egyetemi előadásokra, bepillanthatnak az egyetem mindennapjaiba, felsőbb évesekkel vagy a leendő oktatóikkal ismerkedhetnek meg.

 

A részletes programok már elérhetőek!

A programokkal egy időben folyamatosan tájékozódhatnak a képzéseinkről a kari standoknál, illetve fontos információkat kaphatnak a nálunk kitanulható szakmákról a kiállítóként jelenlévő, egyetemünkkel szoros együttműködésben álló, többnyire duális képzést is indító vállalatoktól.

 

Cégek, akikel megismerkedhetsz a Nyílt Napokon:

 

Nagyon sok meglepetéssel is készülünk nektek. Csütörtökön itt lesz velünk Király Viktor, pénteken pedig Manuellel bulizhatunk együtt.

 

 

De nem csak sztárfellépőikben lesz gazdag az esemény, hanem nagyon sok ajándékkal is készültünk Nektek.

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

 

 

A nyeremények itt még nem értek véget, ugyanis keressük a legmesszebbről érkezett diákot! Tedd próbára magad, jelentkezz a műsorvezetőnél a lakcímkártyáddal, és a nap végén a tombolasorsolás előtt meglátjuk, Te vagy-e a legmesszebbről érkező diák. Ajándékkal is készülünk, biztosan nyersz majd egy Miskolci Egyetemes bőröndöt, hogy legyen mivel beköltöznöd az ország legszebb Campusára.

 

Ha pedig már biztosan tudod, hogy itt leszel, jelezz vissza a Facebook eseménynél, ahol még részletesebb infókat találsz!

 

*A járványügyi intézkedéseknek megfelelően a rendezvényen való részvétel védettségi igazolványhoz (vagy 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszt) és maszk használathoz kötött.