Még sikeresebb vállalkozást szeretne? Akkor jól figyeljen!

2021. december 13.

Nem kell mást tennie, mint csatlakoznia a Scale-Up Academy online képzéséhez december 15-én!

A European Institute of Innovation and Technology Pilot Call felhívást hirdetett meg év elején, amelynek keretében a felsőoktatási intézmények olyan programokat tervezhetnek, amelyek javítják vállalkozói és innovációs kapacitásukat.

A felhívásra a Miskolci Egyetem öt másik intézménnyel együtt, konzorciumban adta be Scale Up Academy (SUA) pályázatot, amely a 23 nyertes pályázat egyike lett.

 

Konzorcium vezető:

Konzorciumi tagok:     

A projektben társult partnerek vesznek még részt vállalati és kamarai oldalról. Magyar részről a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakértői támogatják a projektet.

 

A felhívásról bővebb információ itt olvasható.

 

A konzorcium célja egy új, átfogó, európai uniós léptékű hálózat létrehozása, amely hat uniós tagállamban működik, és 140 KKV-t támogat, hogy két év alatt a növekedés következő szakaszába lépjenek.

A résztvevők legalább három éve létrehozott KKV-k tulajdonos menedzserei lesznek, akik arra törekednek, hogy nemzetközivé váljanak és vállalkozásukat magasabb szintre emeljék. A projekt eredménye akkreditált, új képzési módszereket alkalmazó képzések kidolgozása és lebonyolítása.

Ez az innovatív modell a felsőoktatási intézmények számára alkalmat ad arra, hogy hatékonyan vegyenek részt a KKV-k életében, és sokkal szélesebb lehetőségeket nyissanak meg a felsőoktatási intézmények innovációba való bevonására.