Kedves Hallgatók, Doktoranduszok, Fiatal kutatók!

A Miskolci Egyetem és az MVM Smart Future Lab Zrt. együttműködésében a 2021-2022 tanévben hallgatói vállalkozói inkubációs programot hirdettünk. Az első félévben e programot a Start-ME-up versennyel zártuk le, ahol másfél millió forintnyi pénzjutalmat osztottunk szét a hallgatók között.

 

A második félév programjának végén már 10 millió forint pénzjutalomért szervezünk versenyt, az Egyetemi Innovációs Ökoszisztéma pályázatban elkülönített un. Proof of Concept (PoC) alapból.

A programról, részletes tájékoztatót tartunk, online 2022.  Január 27-én, csütörtökön 15:00 – 16:30 között, Microsoft Teams felületen.

 

Csatlakozási link: Kattintson ide az értekezlethez való csatlakozáshoz

Az inkubációs program lényege: ha van egy ötleted, saját vállalkozást szeretnél indítani, akkor segítünk új ismereteket szerezni, megosztjuk a szakértők tapasztalatait ingyen, szervezhetsz magadnak csapatot, tesztelheted magad! Jó hangulat, jó emberek és még támogatást is nyerhetsz!

6 alkalommal két hetente csütörtökön délutánonként személyes és online események keretében, majd április végén verseny a 10 MFt támogatásárt.

Hajrá! Indulj el, nincs mit veszteni.

Amellett, hogy ötleted fejleszted és validálod és betekintést nyerhetsz a startupok világába, a program végén a Demo Day keretein belül kiderül, hogy mely csapatok vihetik el a milliós nyereményeket!”

A programon bárki részt vehet, aki a Miskolci Egyetem jelenlegi vagy korábbi hallgatója, oktatója, kutatója; akinek ötlete van vagy még nincs ötlete de érdekli a start-up világ. Jöhetsz egyedül, jöhetsz csapattal. Hozhatod a testvéred, barátok, barátnőd. Mi mindenkit hívunk és várunk!

Kérdéseid tedd fel a 2022. január 27-i online nyílt napunkon!