Május 31-IG LEHET JELENTKEZNI A HONVÉDELMI NYÁRI TÁBORRA

2022. május 11.

A Honvédelmi Sportszövetség és a Magyar Tartalékosok Szövetsége Borsod Megyei Elnöksége „Honvédelmi Táborozásra” hívja az egyetemek nappali tagozatán tanulókat a Nagybarcai lőtér és a Bánvölgye Vendégházba.
 
Az egyhetes táborozás részvételi költsége: INGYENES
Helyszín: Nagybarcai lőtér és Bánvölgye Vendégház
Időpont: 2022. 07.30 – 08.05.
 
A korlátozott számú jelentkezés miatt a jelentkezések beérkezési sorrendje alapján kerül elfogadásra a részvétel.
 
A jelentkezéshez a következő adatokat kell beküldeni:
A  honvédelmi táborozási felhívás 1 . sz mellékleteként megküldött „jelentkezési lap és adatkezelési tájékoztatóban foglalt adatok.
 
A beküldés címe: borsodaz@matasz.com
Érdeklődés: Pető Sándor MATASZ BAZ Megyei Elnök; tel.: +36 20 777 9805
 
A tereptani és lőtéri gyakorlatokhoz katonai gyakorló ruhát biztosítanak minden résztvevőnek a táborozás idejére. A tábor valamennyi programja díjmentes a résztvevőknek. A résztvevőket csak az oda – és hazautazási költségek terhelik. A táborban napi háromszori étkezést biztosítanak minden részt vevőnek, továbbá egy "ismerkedési est" és egy "búcsúest" kerül megrendezésre.
 
A tábor ideje alatt a táborozók személyesen is találkozhatnak a B.A.Z. megyei katonai szervezetek hivatásos, szerződéses állományával. A táborban a HS és a MATASZ oktatói fogják a felügyeletet gyakorolni a hallgatók felett.
A táborba történő jelentkezésnél előnyt élveznek a katonai fakultáción tanulók, a katonai ösztöndíjasok és az ÖTT vagy ÖMT állományú tagok.
 
A jelentkezés határideje: 2022.05.31. 12:00
A táborozás részletes programja az alábbi linken olvasható.
 
A jelentkezési lap elérhető ITT.