Jól érezték magukat a kamaszok

2022. május 30.

Több száz diák vette birtokba az egyetemet csütörtöktől vasárnapig, kampuszunk volt ugyanis a Kamaszfesztivál 2022 rendezvény helyszíne.  A 8K Alapítvány, Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Miskolci Egyetem együttműködésében valósult meg az esemény.

 

Az ország minden pontjáról érkeztek diákok, így vendégül láttunk paksi, karcagi, szigetszentmiklósi, bajai, tatai, budapesti, sőt mohácsi fiatalokat is. Csütörtök este kezdődött a fesztivál, majd sűrű program várta a diákokat pénteken és szombaton is.

Az egyetem karai laborlátogatásokat, érdekes előadásokat tartottak, volt kispályás focibajnokság is, de nem maradt el a város nevezetességeinek megismerése sem, Tapolca közelsége pedig ugyancsak vonzotta a fiatalokat és kísérőiket.

Esténként diákzenekarok szórakoztatták a tömeget.

A 8K Alapítvány képviseletében Nagy Anita, főszervező azt mondta: „A Miskolci Egyetem és a város tökéletes helyszín volt. Minden feltétel adott volt a sikeres rendezvényhez. Minőségi szállás, elsőosztályú kiszolgálás a menzán és érdekes programok. Szeretnénk, ha 2023-ban is meg tudnánk szervezni a Kamaszfesztivált.”

A diákok vasárnap reggel utaztak haza. Nézzék meg a háromnapos rendezvényről készült galériánkat!