Pótfelvételizz a Miskolci Egyetemre!

2022. július 28.

Még nem maradtál le, hogy ősszel elkezdd a Miskolci Egyetemet! Akkor se csüggedj, ha június 21-én nem jó híreket kaptál, jelentkezz pótfelvételi eljárásban augusztus 5-éig, és tanulj nálunk szeptembertől!

 

FONTOS, hogy a pótfelvételi eljárásban csupán egyetlen szak jelölhető meg, de ugyanannak a meghirdetett szaknak a magyar állami ösztöndíjas és az önköltséges formája csak egy jelentkezési helynek minősül!

 

A pótfelvételi eljárás során azok jelentkezhetnek, akik egyetlen megjelölt képzésre sem kerültek be az általános felvételi eljárás során, vagy akik az általános felvételi eljárásban nem nyújtottak be jelentkezést.

 

Az E-felvételi űrlapok kitöltésére 2022. augusztus 5-én éjfélig van lehetőség!

 

A jelentkezési űrlapok kitöltésével egy időben, 2022. augusztus 5-én éjfélig hitelesíteni is kell a jelentkezést. Ezt Ügyfélkapun keresztül vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával az Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220. címre. (Javasolt elsőbbségi küldeményként feladni.)

 

Figyelem! A jelentkezési kérelemhez csatolandó dokumentumokat a jelentkezési kérelemmel egyidejűleg kell feltölteni 2022. augusztus 5-ig!

 

A Miskolci Egyetem valamennyi kara hirdet képzéseket a pótfelvételi eljárás során.

 

Jelentkezz a Miskolci Egyetemre, ahol több száz meghirdetett szak közül választhatsz, és kezdd nálunk felsőoktatási tanulmányaidat!

 

Képzési területek  állami ösztöndíjas helyekre

 

 

Képzések önköltséges helyekre

 

 

Képzések állami ösztöndíjas és önköltséges formában

 

 

Mesterképzési szakok csak önköltséges formába indulnak.

 

A legnépszerűbbek:

 

 

A ponthatárok megállapítására várhatóan 2022. augusztus 24-én kerül sor.

 

Bízunk benne, hogy 2022 szeptemberétől a Miskolci Egyetem hallgatói között üdvözölhetünk!

 

Jó Szerencsét!

 

További információk ITT!