Harsányi Vivien az új ME-HÖK elnök

2022. augusztus 22.

Július 1-jén vette át mandátumát az új ME-HÖK elnök, Harsányi Vivien, aki már „munkába is állt”, hiszen itt is az első nagyszabású rendezvény: vasárnap elkezdődött az idei bALEK7.

„Közösségi ember vagyok, aki szeret segíteni, rendezvényeket szervezni, kiállni a társaim érdekei mellett, és képviselni őket. Szeretném, hogy akik ide járnak, jól érezzék magukat, és felejthetetlen élmény legyen számukra” – fogalmazott Harsányi Vivien, aki 2020-ban az Állam- és Jogtudományi Kar Hallgatói Önkormányzatában kezdte meg közösségi munkáját, akkor mint évfolyamképviselő és kommunikációs referens. Egy évre rá, már az ÁJK HÖK elnökévé választották, most pedig itt egy újabb kihívás: ő lett a Miskolci Egyetem Hallgatói Önkormányzatának elnöke.

Véleménye szerint egy jó HÖK-ös mindig elérhető, közvetlen, tájékozott, elhivatott és tisztában van azzal, hogy több ezer hallgató érdekeit képviseli. „Fontos, hogy elsősorban minket keressenek a hallgatók, ha valamilyen problémájuk van, mert mi elérjük azokat az embereket, akik segíteni tudnak nekik.”  

„Számtalan oka van annak, miért jó miskolci egyetemistának lenni: a gyönyörű campusunk, a rengeteg ösztöndíj-lehetőség, a kollégiumi férőhelyek, amelyek sokkal nagyobb számban állnak rendelkezésre, mint más egyetemeken, a kiváló oktatói gárda, és a páratlan egyetemi diákélet.”