Hozd ki magadból a maximumot! Jelentkezz a Hantos Elemér Szakkollégiumba!

2022. szeptember 16.

Szeptember 20-áig van lehetőségük a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán tanuló fiataloknak jelentkezni a Hantos Elemér Szakkollégiumba, amely a kar kiemelkedő tehetségű hallgatóit összefogó szakmai és szellemi közösség.

A Hantos Elemér Szakkollégium tagjai hasonló gondolkodású fiatalok, akik ambiciózusok, tele tervekkel és célokkal, akik szeretnék kihozni a maximumot egyetemi éveikből, rengeteg szakmai és közösségi programon részt venni és tartós szakmai kapcsolatokat kiépíteni.

„Olyan alap-, és mesterszakos hallgatókat keresünk, akik szeretnének többet kihozni magukból, és ezzel szeretnénk megalapozni a jövőjüket. Különböző tanulmányi versenyekre és Tudományos Diákköri Konferenciákra készülünk, amihez támogatást is kapunk egymástól” – részletezi Bencsik Tamás, a Hantos Elemér Szakkollégium kommunikációs alelnöke, hozzátéve: számos értékes szakmai tapasztalattal gazdagodnak a szakkollégiumi évek során.

„A nyáron marketingasszisztensként dolgoztam egy cégnél, ami szintén a szakkolihoz köthető, hiszen az egyik versenyen, amit megnyertünk az volt a díjunk, hogy egy businessproject keretén belül marketingvezetőkkel dolgozhattunk együtt” – emeli ki.

„Szeptember 20-áig várjuk a gazdász hallgatók jelentkezését, amihez a jelentkezési lap elérhető az Instagram- és a Facebook-oldalunkon. Miután ezt kitöltötték, kapnak egy feladatsort, amely kifejezetten a gondolkodásmódjuk feltárását célozza. Ezt követően egy felvételi beszélgetésre hívjuk őket” – fogalmaz a jelentkezést illetően Tóth Antónia, a Hantos Elemér Szakkollégium elnöke.

JELENTKEZZ!