'Női vezető' díjat nyerhet egy nemzetközi versenyben Dr. Hartai Éva! Szavazzunk!

2022. szeptember 27.

’Woman Leadership Award’ díjra jelölték a Miskolci Egyetem oktatóját, Dr. Hartai Évát, az ’ENGIE’ projektben végzett kiemelkedő munkájáért. Ahhoz pedig, hogy elnyerje ezt a díjat, mi is hozzájárulhatunk néhány kattintással!

Az ’ENGIE’ elnevezésű nemzetközi projekt, amelyet Dr. Hartai Éva, a Műszaki Földtudományi Kar címzetes egyetemi tanára koordinál, nagy sikereket ért el. Többek között elnyerte az 'EIT Success Story' címet. Ezért a munkájáért jelölték a Miskolci Egyetem oktatóját erre a nívós elismerésre. 

Az ’ENGIE’ projekt célja, hogy bátorítsa a lányokat arra, hogy földtudományi pályát válasszanak. „Ebben a nemzetközi projektben 25 partner vesz részt 21 országból. A projekt megvalósítása során olyan eseményeket, rendezvényeket, akciókat szervezünk mind a 21 országban, amelyek során elsősorban lányokat vonunk be, ezáltal megismertetve velük ennek a szakmának a szépségeit” – fogalmazott a projekt kapcsán Dr. Hartai Éva.

A ’Woman Leadership Award’ díj odaítélése során az adott kategória első három helyezettjéről egy szakmai zsűri dönt, de van közönségszavazás is. Szeptember 29-én nyílik meg a szavazási felület, ahol támogathatjuk a Miskolci Egyetem oktatóját!

A szavazás EZEN a felületen nyílik majd meg!