Csatlakozz az Electric Racing Miskolc csapatához!

2022. október 12.

Ha érdekel a gépészet, elektronika, informatika világa, és szeretnél egy lelkes, fiatal, kreatív csapat tagja lenni, jelentkezz az electric Racing Miskolc csapatába!

„Jelenleg az elektromos akkupack nagyjából készen van, illetve az autó vázát folyamatosan fejlesztjük. A futómű készen van, szóval nagyon sok minden fejlődött az elmúlt időszakban. Azért dolgozunk, hogy nyárra kerékre kerüljön és tesztelni tudjunk” – részletezte Orosz Máté, az Electric Racing Miskolc csapatvezetője.  

A projektben kizárólag miskolci egyetemisták vehetnek részt: az autó készítésétől, a versenyeztetésén át, a pilóta személyéig, mindent ők csinálnak.  

„Nagyon érdekes, hogy azok a hallgatók, akik ebben a csapatban dolgoznak, a legtehetségesebb hallgatóink közül kerülnek ki. Kiváló, kitűnő tanulók, kiváló tanulmányi eredményekkel, akik ezek mellett képesek arra, hogy szabadidejükben időt fordítsanak arra, hogy egy ilyen szép célt kitűzve érjenek el komolyabb eredményeket” – fogalmazott Prof. Dr. Siménfali Zoltán, a Gépészmérnöki és Informatikai Kar dékánja.

Jelentkezz Te is a csapatba ITT!