Adománygyűjtés Karácsony 2022 – Bárdosné dr. Soós Viktória: "Karácsonykor mindenki varázsol"

2022. november 29.

December 5-e és 9-e között helyezhetik el adományaikat az egyetemi dolgozók és hallgatók a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Tiszáninneni Református Egyházkerület javára. Jókívánságokat, kedves üzeneteket is fogadnak a gyűjtőládákba. 
 
„Az advent és a karácsonyi készülődés a kedvenc időszakom. Karácsonykor mindenki varázsol és a karácsony mindenkit elvarázsol. Nagyon örülök neki, hogy a Miskolci Egyetem is varázsolhat, méghozzá örömöt gyerekeknek, időseknek és a rászoruló családoknak. A Miskolci Egyetem egésze részt vesz a gyűjtésben, nemcsak a dolgozók, hanem a hallgatók is. Úgyhogy számunkra ez egy nagyon fontos esemény, hogy az egész egyetem bekapcsolódott”, mondta Bárdosné dr. Soós Viktória, a Miskolci Egyetem Belső Szolgáltatások Igazgatója.
 
December 5-e és 9-e között az adománygyűjtő pontokat a főbejáratnál és a III. előadónál helyezik el. Az adományokat személyesen meghatározott napokon délelőttönként két-két órás időtartamban átveszik a gyűjtőpontokon, egyébként pedig ott lehet hagyni. Pénzbeli adományokat a III. előadónál a diszpécserpultnál elhelyezett adománygyűjtőben lehet elhelyezni. A jókívánságokat, meghitt gondolatokat és kedves üzeneteket ugyanitt gyűjtik.