„Büszkék vagyunk a hallgatóinkra”

2023. február 24.

„Egy egyetem legnagyobb sikerét azt mutatja, ha olyan tudással, tapasztalattal tudja felvértezni a hallgatóit, amivel bátran és jól tudnak boldogulni az életben” – fogalmazott Prof. Dr. Horváth Zita rektor a Miskolci Egyetem februári diplomaosztóján.

Több mint ezer, a 2022/2023 tanév őszi félévében végzett hallgató vehette át a diplomáját a Miskolci Egyetemen február 20-án és 21-én.

„Egy egyetem legnagyobb sikerét azt mutatja, hogyha sikerül eljuttatni a hallgatókat a diplomájukig, és olyan tudással, tapasztalattal felvértezni őket, amivel bátran és jól tudnak boldogulni az életben és el tudnak helyezkedni lehetőség szerint minél előbb. Mi büszkék vagyunk egyrészt a végzett hallgatóinkra, azokra a kollégákra, akik olyan tudást tudtak számukra adni, ami azt gondolom, hogy kellő alapot ad az életben való boldoguláshoz”, hangsúlyozta Prof. Dr. Horváth Zita, a Miskolci Egyetem rektora a diplomaosztót követően. Kiemelte azt is: a selmeci hagyományoknak megfelelő meghitt és nagyon szép ünnepet mondhat magáénak a Miskolci Egyetem.