„A legszebb ünnepség az országban”

2023. február 26.

„Az egyetem a gazdaság számára kiemelten fontos. Egy olyan tudás háttér, amivel a mai rendkívül bizonytalan gazdasági helyzetben minden vállalkozásnak számolnia kell” – mondta Bihall Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK) elnöke a Miskolci Egyetem februári diplomaosztóját követően.

„A Miskolci Egyetem diplomaátadó ünnepségei szerintem a legszebbek az országban. Az iparkamara elnökeként úgy látom, hogy az egyetem a gazdaság számára kiemelten fontos. Egy olyan tudás háttér, amivel a mai rendkívül bizonytalan gazdasági helyzetben minden vállalkozásnak számolnia kell. Kamaraként szeretnénk minél szorosabbra fűzni a tudomány és a gyakorlat együttműködését. Remélem eredménnyel és sikerekkel. Ha ez így van, akkor a frissen végzett diplomások is egy olyan nyitott világba kerülhetnek, ahol a tudásukat, diplomájukat a lehető legjobban tudják majd hasznosítani” - fogalmazott Bihall Tamás, a BOKIK elnöke.

Több mint ezer, a 2022/2023 tanév őszi félévében végzett hallgató vehette át a diplomáját a Miskolci Egyetemen február 20-án és 21-én.