Önbizalomnövelde – önismereti tréning középiskolásoknak

2023. február 28.

A Miskolci Szakképzési Centrum és a Miskolci Egyetem együttműködésének köszönhetően önismereti foglalkozáson vehettek részt miskolci diákok.

A Miskolci SZC Berzeviczy Gergely Technikum adott otthont az önismereti foglalkozásnak, amelyen nagyon sok játékos feladat is előkerült.

- A Miskolci Egyetem és a Miskolci Szakképzési Centrum szakmai együttműködése még 2020 őszén kezdődött el azzal, hogy együttműködési megállapodást írtunk alá – emlékeztetett Molnár Péter, a Miskolci Szakképzési Centrum főigazgatója. – Ennek értelmében megpróbáljuk összehangolni képzéseinket, és főleg a pályaorientációra helyezzük a hangsúlyt. Ez az önismereti tréning, amelyben érettség előtt álló diákok vesznek részt, és amelyet egy profi tréner segít, sokad adhat a leendő végzősöknek, szélesíti a diákok elképzeléseit, világlátását.

- A foglalkozás legfontosabb eleme az volt, hogy az erőforrásainkban megerősítettük őket, illetve lehetőséget adtunk arra, hogy ők is felfedezzék az erőforrásaikat, hogy egymásnak is adjanak visszajelzéseket erről – mondta Fehér Tilla coach, aki egyben Borsod-Abaúj-Zemplén önbizalomnagykövete is. – Mindezt nagyon sokféle oldalról jártuk körbe – tette hozzá.