Digitális bankolás – egy további lépés a fenntarthatóság felé

2023. március 16.

A Miskolci Egyetem együttműködő partnere, a GRÁNIT Bank, az egyetlen hazai tulajdonban lévő digitális bank egy különleges, pénzkereseti lehetőséget is kínáló ajánlattal készül a leendő és a meglévő egyetemistáknak.

Számos előnye van annak, ha valaki digitálisan szeretné intézni pénzügyeit, többek között, hogy ez a legolcsóbb. Van azonban olyan digitális bankszámla is a piacon, amellyel nemcsak a banki költségeket lehet lenullázni, de akár 100 ezer forint jóváírást is lehet vele szerezni.

A GRÁNIT Bank ajánlatában 26 év alattiként nemcsak díjmentes Mastercard Neo bankkártyával lehet megnyithatni a Digitális számlacsomagot, de 20 ezer forint jóváírást is adnak érte, ha az új ügyfél a szelfis számlanyitást választja. A GRÁNIT Banknál a számlavezetési díj 0 forint és a netbanki szolgáltatásoknak sincs havi költsége, a tranzakciókról pedig fizetős SMS helyett az applikáción belül díjmentes iSMS-ek érkeznek.

Ha valaki tovább ajánlja a GRÁNIT Bankot, akkor mindketten jóváírást kapnak a sikeres számlanyitások után. A feltételek sikeres teljesülése után 8 ezer forintot ír jóvá a pénzintézet az ajánló és az ajánlott számára is. Az ajánlásra kapott kóddal 10 számlát lehet nyitni, így akár 80 ezer forintot is lehet vele keresni. További információk a GRÁNIT Bank honlapján, itt >>

Jelen információ nem minősül ajánlattételnek, csupán tájékoztató jellegű!