1 perc ME: Szép és még szebb! – Életmentők - Álomcsapatban

2023. április 25.

Virágültetéssel kapcsolódtak A Föld napja világnaphoz a Miskolci Egyetem hallgatói, hogy ezzel is felhívják a figyelmet környezetünk megóvására. - Egy híján 250 életet mentettek meg azok a véradók, szám szerint 83-an, akik a felsőoktatási véradó kampányban adtak vért a Miskolci Egyetemen. - Kiváló erőnlétben teljesítette a Miskolci Egyetem futócsapata a 117 kilométeres Miskolc-Kassa Ultramaratont.

Szép és még szebb! Virágültetéssel kapcsolódtak A Föld napja világnaphoz a Miskolci Egyetem hallgatói, hogy ezzel is felhívják a figyelmet környezetünk megóvására. A Miskolci Egyetem számos lépést tett és tesz a fenntarthatóság érdekében. A környezetünkért érzett felelősségre hívja fel a közösség figyelmét a „TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” hulladékszedési akció is április 28-án, pénteken.

Életmentők. Egy híján 250 életet mentett meg az a 83 véradó, aki a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat által kezdeményezett felsőoktatási véradó kampány során vér adott a Miskolci Egyetemen. Évek óta nem volt ilyen sikeres véradás a miskolci campuson.

Álomcsapatban. Gyönyörű időben, kiváló erőnlétben teljesítette a Miskolci Egyetem futócsapata a 117 kilométeres Miskolc-Kassa Ultramaratont. Tugyi Levente, a Gépészmérnöki és Informatikai Kar doktorandusza pedig első lett a szakaszán, ezzel külön elismerést szerzett a Miskolci Egyetemnek, mert bekerült a Dream Teambe.