1 perc ME: Új úton, új céllal – Ausztrál partnerség - Jubileumi oklevelek

2023. június 27.

Együttműködési megállapodást kötött az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat és a Miskolci Egyetem. – Évtizedes múltra visszatekintő együttműködés a nemzetközi ranglistákon kiemelkedő helyen szereplő ausztrál Swinburne Műszaki Egyetemmel. - Ötven, hatvan, hatvanöt és hetven évvel ezelőtt diplomát szerzett mérnököket köszöntött az Alma Mater.

Új úton, új céllal. Együttműködési megállapodást kötött az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat és a Miskolci Egyetem. A kutatási hálózat elnöke, Gulyás Balázs hangsúlyozta: szemléletváltásra van szükség ahhoz, hogy a magyar tudományos innováció visszakerüljön a világ legjelentősebb tudománytermelő országainak szintjére.

Ausztrál partnerség. Évtizedek óta együttműködik a Miskolci Egyetem a nemzetközi ranglistákon kiemelkedő helyen szereplő ausztrál Swinburne Műszaki Egyetemmel. M. Akbar Rhamdhani professzor a közeljövőben lehetséges kutatási együttműködésekről tájékozódott a campuson.

Jubileumi oklevelek. Ötven, hatvan, hatvanöt és hetven évvel ezelőtt diplomát szerzett mérnököket köszöntött a Miskolci Egyetem. A még bánya- és kohómérnök karon végzett egykori hallgatók szakmai életpályáját jubileumi oklevéllel ismerte el az Alma Mater. Számos kiemelkedően sikeres életpályát befutott szakember tehetsége és kitartása révén jó hírét vitte a világban a Miskolci Egyetemnek.