Nemzeti Tanúsító Védjegyet kapott az UNI-HOTEL Diákotthon

2015. június 17.

2015. június 10-én Nemzeti Tanúsító Védjegyet kapott az UNI-HOTEL Diákotthon. A védjegytáblát és az oklevelet Káelné Kovács Rita, a Diákotthon igazgatója Dr. Ruszinkó Ádám turizmusért felelős helyettes államtitkártól (NGM) és Erdőháti Ágnestől, a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetsége elnökétől vette át. 

„A védjegy a jó és megbízható minőségű szolgáltatók pozitív megkülönböztetésén keresztül erősíti a tudatos fogyasztói magatartást, megkönnyíti az optimális fogyasztói döntések meghozatalát” - hangzott el az átadáson. A Nemzeti Tanúsító Védjegyrendszeren belül a hátizsákos védjegy tanúsítja a szálláshelyek (hostelek), diákszállások, ifjúsági üdülők szolgáltatási színvonalát, osztályba sorolását.

A védjegyet a turizmusért felelős minisztérium hozta létre azzal a céllal, hogy a megfelelő szakmai színvonalú ifjúsági szálláshelyeket kiemelje a többi szálláshely közül. A szálláshelyek minősítése a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetsége által kidolgozott és a minisztérium által jóváhagyott szakmai szempontrendszer alapján történt, a minősítés garanciát nyújt a védjeggyel ellátott szálláshelyek minőségére.

Az átadáson készült fotó ITT tekinthető meg.