Egyetemi színházbérlet

2015. szeptember 8.

A korábbi évekhez hasonlóan a Miskolci Nemzeti Színház a 2015/2016-os évadban is egy teljes bérletsorozatot indít a Miskolci Egyetem részére, „izgalmas évad, izgalmas előadásaival” várja ezúttal is a színházkedvelőket. Bérletigényeivel a Hallgatói Központ A/1. mfsz. 7-es iroda munkatársaihoz lehet fordulni.

Az egyetemi bérletes előadások napja szerda, kezdete 19 óra, az előadások helyszíne a Nagyszínház. (Az első előadás időpontját még nem ismerjük.)

Az egyetemi bérlet előadásai:

Az egyetemi bérlet ebben az évben újra kedvezményes áron vehető igénybe az egyetemi hallgatók és dolgozók számára egyaránt. 

Egyetemi bérletárak öt előadásra:

Az új évad bérleteinek árusítása kapcsán a következőkre szeretném felhívni szíves figyelmét. A színházbérleteket az alábbi lehetőségek alapján lehet megrendelni a Hallgatói Központban (A/1. mfszt. 7.).

1. Régi bérletek megújítása: azok számára, akik továbbra is ugyanazokat a helyeket szeretnék megkapni.

2015. szeptember 7. (hétfő) – szeptember 18. (péntek), 

H-CS: 9-15 h, P: 9-13 h

2. Bérletrendelési időszak az új bérletesek számára:

2015. szeptember 21. (hétfő) – október 2. (péntek), 

H-CS: 9-15 h, P: 9-13 h

A megrendelt bérletek kifizetése és átvétele:

2015. október 5. (hétfő) – október 9. (péntek), 

H-CS: 9-15 h, P: 9-13 h

Ha Ön régi bérletes és ugyanazokat a helyeket szeretné újra megkapni, vagy új bérletigénylő, esetleg érdeklődő, a fenti időszakokban e-mailen a huglie@uni-miskolc.hu címen, vagy telefonon a 29-54-es egyetemi melléken jelezzen névvel, hallgatók esetében Neptun kóddal. 

Amennyiben további információra van szüksége, Hugli Emese kolléganőm készséggel áll rendelkezésére személyesen a Hallgatói Központban (A/1 mfsz. 7.). Kérem, legyen kedves a határidőket betartani. 

Együttműködését köszönöm és a 2015/2016-os évad előadásaihoz jó szórakozást kívánok!

 

Üdvözlettel:

Ligetvári Éva

Hallgatói Központ, igazgató