Ismét az egyetemen ünnepelték a Karácsony a gyermekvárosi gyerekek

2015. december 15.

2015. december 14-én újra együtt örülhettünk a gyermekvárosi gyerekekkel a Karácsony eljövetelének: ezen a napon tartotta meg karácsonyi ünnepségét a miskolci Gyermekváros (hivatalos nevén a Miskolci Egyesített Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény) a Miskolci Egyetem üveg előcsarnokában. 

Az ünnepség Dr. Horváth Zita rektorhelyettes asszony köszöntőjével kezdődött, majd  rögtön a várva-várt ajándékosztás következett: az egyetem ajándékait rektorhelyettes asszony adta át, majd a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal nevében Demeter Ervin kormánymegbízott úr lepte meg ajándékával a gyerekeket.

Eztután következett a karácsonyi műsor, amely idén is színesre sikeredett: Jancsó Dóra, Simonfi Adrienn és Varga Andrea, a Miskolci Nemzeti Színház művészei pillanatok alatt igazi ünnepi hangulatot varázsoltak dalaikkal, majd Hercsik Zsuzsanna és Antal Gergő, a Ködmön TSE táncosai mutattak be szebbnél szebb táncokat. Végül betoppant Krimpi Krampusz is, aki idén újra Karcsi bácsival együtt nevettetett meg felnőttet és gyereket egyaránt.

A gyermekvárosi gyerekek műsorát követően az egyetemi Menzát üzemeltető Gasztroműhely Miskolcz látta vendégül az apróságokat és kísérőiket.

Az ünnepség legfőbb kellékét, a háttérként is szolgáló karácsonyfát az Északerdő Zrt. biztosította.

A gyermekvárosi karácsonyi ünnepségen készült képek:

A rendezvény fotóit Kiss Viktor készítette.